×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

FH350 LED

Alumin, çelik dhe xham: fuqi dhe riciklueshmëri e plotë për sipërfaqe të mëdha. Mural ose i jashtëm

Pajisje polivalente e cila përdoret si prozhektor ashtu edhe si reflektor, me dizajn të kombinuar, i fortë dhe me karakteristika superlative ndriçimi. Mundësi e dyfishtë e difuzimit të ndriçimit simetrik dhe asimetrik, falë reflektorit dhe moduleve të ndara. Kryen mbulim të plotë për ndriçim të jashtëm, duke zgjidhur problemet e ndryshme të ndriçimit falë dizajnit inovatik optik. Dimensione të reduktuara në krahasim me gjerësinë e rrezeve të dritës.

Të dhënat teknike

Specifika Reflektor/Prozhektor
Tipi i instalimit Mural, i varur, i jashtëm
Trupi Alumin RAL 7040
Optika Simetrik/Asimetrik
Skerma Xham prizmatik 4 mm
Fuqia 350 W
Burimi i dritës LED
Fuqia LED 157 W
Temperatura 4000 K
Fluksi LED 27800 lm
Fluksi i pajisjes 23000 lm
Efiçienca 131 lm/W
Klasi i energjisë A++
Shkalla e mbrojtjes IP66
Dimensionet Gjatësia: 438 mm | Gjerësia: 121 mm | Lartësia: 434 mm
TOP