×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

F70 LED

Alumin, çelik dhe xham: fuqi dhe riciklueshmëri e plotë. Mural ose i jashtëm

Një pajisje tepër e thjeshtë dhe me dimensione të vogla, i karakterizuar nga një multifunksionim shumë i madh. I projektuar më tepër si një projektor dhe reflektor, gjithmonë duke kombinuar dizajnin, fuqinë dhe karakteristikat superlative të ndriçimit. Brenda të njëjtit produkt jepet mundësia për të patur një difuzion ndriçimi si simetrik ashtu edhe asimetrik, i mundësuar falë reflektorit dhe moduleve të ndara. Një projekt optik inovativ, ku dimensionet e vogla të trupit janë në antitezë me intensitetin e rrezeve të dritës.

Të dhënat teknike

Specifika Reflektor/Prozhektor
Tipi i instalimit Mural, i varur, i jashtëm
Trupi Alumin RAL 7040
Optika Simetrik/Asimetrik
Skerma Xham prizmatik 4 mm
Fuqia 70 W
Burimi i dritës LED
Fuqia LED 33 W
Temperatura 4000 K
Fluksi LED 4600 lm
Fluksi i pajisjes 4000 lm
Efiçienca 110 lm/W
Klasi i energjisë A++
Shkalla e mbrojtjes IP66
Dimensionet Gjatësia: 190 mm | Gjerësia: 75.5 mm | Lartësia: 173 mm
TOP