×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

F250/F400 LED

Alumin, çelik dhe xham: fuqi dhe riciklueshmëri e plotë. Ndriçim industrial dhe rrugor

Prozhektor, me dizajn të kombinuar, i fortë dhe me karakteristika superlative ndriçimi i projektuar për të ndriçuar sipërfaqe të mëdha. Mundësi e dyfishtë e difuzimit të ndriçimit simetrik dhe asimetrik. Kryen mbulim të plotë për ndriçim të jashtëm, duke zgjidhur problemet e ndryshme të ndriçimit falë dizajnit inovatik optik. 

Të dhënat teknike

Specifika Prozhektor
Tipi i instalimit Mural,dysheme
Trupi Alumin RAL 7040
Optika Simetrik/Asimetrik/Depërtues/Elipsoidal/Qendërzues
Skerma Xham prizmatik 4 mm
Fuqia 250, 400 W
Burimi i dritës LED
Fuqia LED 110, 216 W
Temperatura 4000 K
Fluksi LED 18500, 35000 lm
Fluksi i pajisjes 16000, 30000 lm
Efiçienca 134, 128 lm/W
Klasi i energjisë A++
Shkalla e mbrojtjes IP66
Dimensionet Gjatësia: 425 mm | Gjerësia: 121 mm | Lartësia: 413 mm
TOP