×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

FLEXY LINE DC INVERTER - MURAL

specifikime

Karakteristikat kryesore

 • 5 kapacitete: 2.34 ~ 7.03 kW

 • Klasi i energjisë në ftohje dhe ngrohje: A ++ / A +

 • Ventilim 3D me një rang të gjerë të shpërhapjes së ajrit

 • Dopio inklinim i motorrizuar i fletëve

 • Shpërhapje bi-direksionale në varësi të modalitetit të operimit

 • 12 shpejtësi ventilatori (ventilator me kontroll DC Inverter)

 • Wi-Fi (opsionale)

 • Programues kohor (javor)

Të tjera

 • Modalitet Turbo

 • Gamë e gjerë e difuzionit të ajrit

 • Filtër BIO

TOP