×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

FLEXY LINE DC INVERTER - KASETË 60 X 60

specifikime

Karakteristikat kryesore

 • 2 kapacitete: 3.51 ~ 5.00 kW

 • I vogël dhe i përshtatshëm

 • Integrim i thjeshtë brenda tavanit

 • Shpërndarje e ajrit deri në 360 °

 • Kuti elektrike e integruar brenda trupit

 • Disponibël për integrimin e ajrit të jashtëm

 • Vendosje e kompesimit të sondës brenda dhomës së temperaturës në ngrohje (në bordin e kontrollit)

 • Vendosje e parametrave të operimit të ventilatorit në ngrohje

 • Vendosje e shpejtësisë së ajrit (turbo) për instalimin në tavane të larta

 • Wi-Fi (optsonale)

 • Programues kohor (javor)

Të tjera

 • Rivendosje e pozicionimit të fletëve të ajrit

 • Autorestart

 • Modaliteti Turbo

 • Pompë e kullimit të kondesës

TOP