×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

FLEXY LINE DC INVERTER - KANALOR

specifikime

Karakteristikat kryesore

 • 6 kapacitete: 3.51 ~ 15.82 kW

 • Mundesi rikuperimi i ajrit nga prapa dhe poshtë në varësi të kërkesave të instalimit

 • Lartësi prej vetëm 210 mm për modelet nga 3.51 në 5.28 kW

 • I disponueshëm për integrimin me ajrin e jashtëm

 • Kuti elektronike e ndarë prej trupit të kondicionierit

 • Pompë kullimi i kondesës

 • Komandim i alarmit dhe Terminalit on / off

 • Wi-Fi (opsionale)

 • Programues kohor (javor)

Të tjera

 • Lehtësi në përdorim dhe mirëmbajtje

 • Autorestart

 • Dizajn kompakt

TOP