×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

FLEXY LINE DC INVERTER - CONSOLE

specifikime

Karakteristikat kryesore

 • 1 nivel fuqie: 3.52 kW

 • Thellësi prej 210 mm

 • Shpërndarje duale e ajrit

 • Flitri anti-formaldehid largon formaldehidet prej ambientit, gazin e çliruar prej pajisjes, i cili irriton membranat dhe syte, dhe përbën një kancerogjen potencial

 • 5 shpejtësi ventilimi

 • Vendosje e parametrave të ventilatorit në ngrohje

 • Wi-Fi (opsionale)

 • Programues kohor (javor)

Të tjera

 • Lehtësi në përdorim dhe mirëmbajtje

 • Autorestart

 • Dizajn kompakt

 • Nivel i ulët zhurmash

TOP