×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

BIG CHILLER – Ftohës modular monoblok uje-ajer – R32

features

Inverter

Ftohës modular monoblok uje-ajer

Specs

TCWSMS 3001 Z; 6001 Z; 9001 Z

  • Efikasitet i lartë.

  • Motor DC me efikasitet të lartë me balancim dinamik (zhurmë të ulët).

  • Gama e zgjeruar e modulimit të frekuencës.

  • Komponentë rrotullues të fortë dhe rezistent ndaj konsumit.

  • Rehati maksimale.

  • Konsumi minimal i energjisë.

TOP