×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

ASPIRATOR CENTRIFUGAL ARIETT LL

karakteristika

Karakteristikat kryesore

 • Materiali: plastik rezistent ndaj rrezeve UV (parandalon vjetërsinë që mund të shkaktohet nga ekspozimi në diell)

 • Diametri nominal: 100 mm

 • Motor i mbrojtur ndaj mbingarkesave termike dhe kuzhineta

 • Qarkullimi maksimal i ajrit: 70 m3/orë

TË DHËNAT TEKNIKE

 • Intensiteti maksimal i thithur: 0,14 A

 • Fuqia maksimale e thithur: 18 W

 • Pesha: 1,47 Kg

 • Tensioni: 230 V

 • Rrotullime për minutë: 2315 RPM

 • Frekuenca: 50 Hz

 • Temperatura max. e ambientit për funksionim të vazhduar: 40º

TË DHËNAT E ENERGJISË

 • Konsumi i energjisë SEC mesatare: -5,5 kWh/m2a

 • Konsumi i energjisë SEC (ftohje): -18,9 kWh/m2a

 • Konsumi i energjisë SEC (ngrohje): 2,1 kWh/m2a

DIMENSIONET

 • Dimensioni A: 156 mm

 • Dimensioni B: 123 mm

 • Dimensioni C: 25 mm

 • Dimensioni D: Ø 97 mm

 • Dimensioni E: 60 mm

 • Dimensioni F: 60 mm

TOP