×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Albaelettrica partneritet të ri me “Molto Luce”


Albaelettrica nis një partneritet të ri me “Molto Luce”, me qëllimin që të zhvillohet edhe më tej si lider i vërtetë në industrinë e ndriçimit.

“Molto Luce” është një kompani, pasioni i së cilës i referohet gjithmonë ndriçimit që nga themelimi i saj në vitin 1981.

Është atmosfera e mrekullueshme e ndriçimit që krijon një ambient të veçantë në një dhomë. Pavarësisht nëse është hapësirë për të jetuar, zyrë, dyqan ose restorant, ndriçimi i duhur luan një rol të rëndësishëm. “Molto Luce” është marrë me ndriçimin për më shumë se 30 vjet dhe i njeh të gjitha aspektet e ndriçimit modern. Eshtë bashkëveprimi i një gamë të gjerë të produkteve të kualitetit të lartë dhe një ekspertize të planifikimit efikas që garantojnë suksesin e koncepteve.  

http://www.moltoluce.com/

Tashmë këto produkte do të ofrohen për ju nga Albaelettrica.

 

TOP