×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Albaelettrica partneritet të ri me “Marset”


“Marset” është emri i ri në vijim të partneriteteve të rëndësishme të “Albaelettrica” me kompani lider në fushën e ndriçimit.

Marset është më shumë se ndriçuesit që ofron: Marset kujdeset për dritën, për nuancat dhe efektet e saj të ndryshme, në mënyrë që të krijojë atmosferë të veçantë dhe të përmirësojë cilësinë e jetës së klientëve. Ndriçuesit Marset janë klasikë dhe modernë në të njëjtën kohë. Karakteristikat kryesore të këtij koleksioni janë ndjesia autentike, thjeshtësia dhe mënyra dekorative e vizuale.

“Marset” simbolizon ndriçimin e mirëdizenjuar. Fryt i një interesimi të vazhdueshëm për të eksploruar nuancat më delikate ndërsa shfaq efektet admiruese të ndriçimit.

www.marset.com

Tashmë këto produkte ofrohen për ju nga Albaelettrica.

 

TOP