×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Albaelettrica partneritet të ri me “Lightyears”


Me kënaqësi ju informojmë per bashkëpunimin e ri me kompaninë “Lightyears”. Ky partneritet do të zgjerojë portofolin e produkteve tona me element të rëndësishëm.

Lightyears zhvillon dhe prodhon ndriçues me cilësi të lartë për tregun profesional dhe privat të konsumit. Në bashkëpunim të ngushtë me disa nga projektuesit dhe arkitektët më të mirë në botë, kompania ka hartuar një numër ndriçuesish modernë duke kombinuar tradicionalen dhe inovativen.

Të gjithë ndriçuesit janë të prodhuar me materiale të forta, si bakri, çeliku, qelqi dhe akriliku, të cilët së bashku me dizajnin e tyre garantojnë jetëgjatësi pa probleme të shërbimit.

Lighyears është themeluar në vitin 2005 dhe ka dëshmuar kërkesa në rritje si nga Danimarka ashtu edhe jashtë saj. Ndriçuesit përbëjnë pjesën kryesore të projektimit te brendshëm në restorante, hotele, seli të korporatave, dyqane dhe banesa private në të gjithë botën.

http://en.lightyears.dk/

Tashmë këto produkte ofrohen për ju nga Albaelettrica.

TOP