×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Albaelettrica partneritet të ri me “Foscarini” dhe “Diesel with Foscarini”


Në vijim të partneriteteve të rëndësishme me kompani lider në fushën e ndriçimit, “Albaelettrica” është e lumtur të prezantojë për tregun, bashkëpunimin e ri me “Foscarini” dhe “Diesel with Foscarini”

Foscarini është një kompani italiane projektuese e ndriçimit dekorativ që sjell një koleksion inovativ të mbi 60 modeleve të ideuara nga më shume se 30 projektues. Produktet Foscarini personalizojnë emocionalisht çdo mjedis publik ose privat.

Foscarini në fokus ka produktin, dhe është pikërisht kjo kulturë që përbën forcën kryesore të zgjedhjeve të saj. Bashkëpunimi i Foscarini me projektues (dizenjues) ndërkombëtare, të njohur dhe premtues për të ardhmen, me aftësi për të identifikuar dhe zhvilluar elementet tërheqëse të konceptit në zemër të çdo projekti dhe interpretimin dhe zhvillimin e tyre në mënyrë koherente, ka mundësuar që Foscarini të zërë vendin e tij si një entitet dinamik, inovativ dhe krijues në fushen e projektimit të ndriçimit..

http://www.foscarini.com

“Diesel with Foscarini” – New Partnership of Albaelettrica

Ky është një koleksion krejtësisht i ri që flet një mori gjuhësh, tregon histori të ndryshme dhe shpreh një stil të pagabueshëm: stilin e jetesës së Diesel. Ironik, të pazakontë, argëtues, të zjarrtë dhe krijues. Një mënyrë jetese dhe veshjeje që gjithashtu bëhet një mënyrë për mobilimin.

http://www.foscarini.com/diesel/

Tashmë këto produkte do të ofrohen për ju nga Albaelettrica.

TOP