×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Albaelettrica nis partneritet me “Karman” me synimin të ofrojë ndriçues elegantë që do të prezantojnë sensin unik dhe plot hijeshi të tyre.


Karman është një kompani italiane e specializuar në ndriçimin e ambjenteve të brendshme dhe të jashtme.

Inspirimi i dizenjuesëve dhe komunikimi i mirë i brandit që ndonjëherë shfaqet provokues e ironik, kontribuojnë që Karman të jetë një brand unik dhe i mrekullueshëm. 

E tërhequr nga materiale të llojeve të ndryshme, Karman me koleksionet e produkteve linjat e të cilave janë të qeta, të hijshme, dhe të frymëzuara, bën që çdo ndriçues të ketë një lloj ndriçimi të veçantë: ndriçim që ka shpirt.

http://www.karmanitalia.it/

Tashmë këto produkte ofrohen për ju nga Albaelettrica.

TOP