×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Albaelettrica, lider në industrinë e projektimit të ndriçimit, hap showroom-et e reja “Temple” në Tiranë


Projektuar nga arkitekti Italian Ettore Tricarico, showroom-et e reja mishërojne harmoninë midis ndiçimit arkitekturor dekorativ dhe atij elegant. Hapesira do t’u ofrojë arkitektëve, ndërtuesëve dhe individëve konsumatorë, vendin e duhur për projektet e tyre. Showroom-et e reja janë të vendosura në dy ambjente të veçanta për ndriçim të brendshëm dhe të jashtëm.

Showroom-et “Temple” kombinojnë elementet e ndriçimit origjinal me atë modern dhe do të shërbejnë si vend referimi ku të gjithe mund të na vizitojne, ti shohin vetë produktet dhe të kuptojne veçantinë dhe madhështinë e tyre.

Kompania vazhdon të investojë, sepse ne vërtetë besojmë në rritjen potenciale të tregut. Showroom-et e reja do të jenë vend i përkryer frymëzimi për të gjithë të interesuarit në fushën e bukur të ndriçimit.

Rreth Albaelettrica

Kulturë projektimi, forcë inovative, përsosmëri të markave të ndriçimit, një shpirt krijues që nuk ndahet asnjëherë nga cilësa dhe efikasiteti me estetikën më të lartë të projektimit; ky është sistemi i vlerave që formon identitetin e Albaelettrica që nga themelimi i saj në 1993.

Qëndroni të informuar:

www.albaelettrica.al

Fb logo  IG logo  Yt logo  Tw logo  Li logo  Pt logo

Showroom-et “Temple” 

Na gjeni në: Bulevardi “Gjergj Fishta”, Qendra Alpas, ish parku i spedicionit, Nr 146, Tiranë.

TOP