×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Albaelettrica donatore për 26 kopshtet e Tiranës


Albaelettrica dha kontributin e saj në projektin e Bashkisë së Kryeqytetit, për rikonstruktimin e kopshteve të Tiranës.

Me dëshirën që fëmijët të kenë ambiente të denja, të ngrohta dhe kushte komode e cilësore, dhe në përputhshmëri me vizionin tonë për përgjegjshmëri sociale, kompania jonë u fokusua tek ajo pjesë e komunitetit që ka prioritet: fëmijët e vegjël.

Përgjegjësia jonë sociale është shumë më tepër se një vepër bamirëse; për Albaelettrica është një detyrim moral.

Si biznes, ne kemi potencialin për të përmirësuar jetën dhe mirëqenien sociale të fëmijëve tanë.

Administratorit dhe bashkëthemeluesit të kompanisë tonë, z. Neritan Dojaka, në shenjë mirënjohje, iu dorëzua letër falenderimi nga Kryetari i Bashkise së Tiranës, z. Erion Veliaj, në një takim të posaçëm.

Është bukur të shohësh fëmijët të qeshin, me sytë shprehës plot ëndrra.


[rev_slider alias=”koposhtet”]

TOP