×

LOCATIONS

1Head Office

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+383 387 53056

5Shop 2 Tirana Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs,
Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Saturday
9:00AM - 5:30PM

Shkarko broshurat më poshtë,

për t’u njohur me inovacionet më të reja të Weidmueller.

Albaelettrica,

distributori zyrtar i Weidmueller.

Në një botë që po jeton gjithnjë e më shumë ndryshimet teknologjike, Weidmueller ofron zgjidhje konkrete për mjedisin industrial:
produkte elektronike, softuerike dhe automatizimi të cilat i përgjigjen me ekselencë nevojave të ndryshme që mund të kenë klientët apo partnerët anembanë. Çka e afron Weidmueller me tregun shqiptar dhe kosovar, është Albaelettrica.

TOP