×

LOCATIONS

1Head Office

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+383 387 53056

5Shop 2 Tirana Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs,
Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Saturday
9:00AM - 5:30PM

Koleksionet e reja të ndriçuesëve

 

Mësoni më shumë për koleksionet e reja që shprehin një stil të pazakontë jetese; stil të zjarrtë, pasionant dhe krijues. Ndriçuesit tanë personalizojnë çdo lloj mjedisi....

 

Albaelettrica me partneritetet e reja, sjell koleksionet më mbresëlënëse nga gjigandët e ndriçimit

TOP