×

LOCATIONS

1Head Office

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+383 387 53056

5Shop 2 Tirana Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs,
Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Saturday
9:00AM - 5:30PM

Klientela do t'ju falenderojë!

Njihuni me karikuesit tanë inteligjentë për makina elektrike.

Karikuesit tanë inteligjentë sigurojnë një përvojë të pashembullt dhe të sigurtë karikimi për makinat elektrike. Janë padyshim investimi më i mirë që mund të bëni për biznesin tuaj, si në kohë ashtu edhe në para.

TERRA DC
360 KW

TERRA DC
54 & 94

TERRA DC
124 & 184

TERRA DC
WALLBOX

TERRA AC
WALLBOX

Për më shumë informacion na kontaktoni:

Ose plotësoni formën më poshtë:

CONTACT INFO

Autostrada Tiranë-Durrës, KM. 8, Albania

Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

info@albaelettrica.al
albaelettrica.com

Albaelettrica Tirana Shop

rr. "Myslym Shyri", Kulla III

Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

Temple Showrooms

Bulevardi "Gjergj Fishta", ish parku i spedicionit
nr.146 - Qendra Alpas

Albaelettrica Vlora sh.p.k.

lagjia "28 Nëntori", pall. "Deneko"

Tel: +355 33 402307
Fax: +355 33 402307
Cel: +355 69 44 14744

infovlora@albaelettrica.al

Showroom Vlora

Bulevardi "Ismail Qemali"

Albaelettrica Kosova sh.p.k.

Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë, KM. 3, Shkabaj
Kompleksi Reforma, Prishtinë

Tel: +381 38 753056
Facebook: Albaelettrica Kosova

infokosova@albaelettrica.al

TOP