×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Temple Vlorë – Inspirim për Ndriçimin


Me kënaqësi njoftojmë që Albaelettrica, mes shumë të ftuarëve, miq e partnerë, inauguroi showroom-in më të ri në Vlorë, “Temple”. Një kapitull i ri fillon në industrinë e ndriçimit, në zemër të bulevardit kryesor “Ismail Qemali” në Vlorë.

Showroom-i “Temple” prezanton gamën elegante dhe inovative të koleksioneve më të fundit të ndriçimit.

Tashmë, me shumë më tepër hapësirë, ju mund t’i imagjinoni më mirë ndriçuesit tanë për ambjentet tuaja të brendshme dhe të jashtme… Në Temple do të merrni ndjesinë e vërtetë të ndriçimit për shtëpinë tuaj.

Na kontaktoni për më shumë detaje.

Email: infovlora@albaelettrica.al
www.albaelettrica.al

TOP