×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

FAN COIL – Terminalet hidronik

features

Inverter

FAN COIL – Terminalet hidronik

Specs

Terminalet hidronik tokesore/tavanore

 • 3 madhësi për modelin e ekspozuar

 • Mund të instalohet si në dysheme ashtu edhe në tavan

 • Jashtëzakonisht i qetë: vetëm 19 dB(A) për madhësinë 200

 • Motori DC i ventilatorit pa furça

 • E përshtatshme për instalimet në tavan dhe dysheme

 • Model kompakt, elegant me këmbë dekorative (opsionale)

 • Grilat gri janë të rregullueshme manualisht në modelin e ekspozuar, duke siguruar një shpërndarje të barabartë të ajrit brenda mjedisit për rehati optimale

 • Efikasitet i lartë i energjisë

 • Kursim energjie

 • Reduktim i ndjeshëm i konsumit të energjisë në krahasim me FAN COIL-et tradicionale me motor AC

 • Emetimet e reduktuara të CO₂

TOP