×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, Tiranë Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, Tiranë Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, Vlorë Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, Kosovë Tel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, Tiranë Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

INDUSTRI NDRIÇIMI

OFRUESI KRYESOR NË TREG

SHËRBIME SUPERIORE QË PËRMBUSHIN NEVOJAT E KLIENTËVE

INDUSTRI NDRIÇIMI

OFRUESI KRYESOR NË TREG

SHËRBIME SUPERIORE QË PËRMBUSHIN NEVOJAT E KLIENTËVE

GJITHMONË TË ANGAZHUAR PËR STANDARDE TË LARTA ...

…. VEPROJMË ME PËRGJEGJSHMËRI

DUKE OFRUAR ZGJIDHJE OPTIMALE!

JETA ËSHTË SHUMË E SHKURTËR
PËR TË PASUR NDRIÇIM TË MËRZITSHËM

INOVACION DHE PËRSOSMËRI
QË PREJ 1993

GJITHMONË TË ANGAZHUAR PËR STANDARDE TË LARTA ...

…. VEPROJMË ME PËRGJEGJSHMËRI

DUKE OFRUAR ZGJIDHJE OPTIMALE!

FORMA DEKORATIVE NË DEKORIN E BRENDSHËM

DIZAJN ITALIAN

PUNA E MIRË ZGJAT SHUMË

PREV
NEXT

DRITA ËSHTË THELBËSORE NË NXITJEN E IMAGJINATËS SË NJERËZVE

PËR ÇFARË JENI TË INTERESUAR ?

1.

Materiale Elektrike

Portofoli ynë i plotë me të gjitha llojet e materialeve elektrike na bën shpërndarësin më të rëndësishëm të këtyre produkteve.


Më Tepër →

2.

Zgjidhje për Ndriçimin

Ne sjellim artin e ndriçimit në jetën tuaj duke i dhënë dritës artificiale të gjitha cilësitë natyrale të dritëhijeve, nuancave dhe ngjyrimeve.


Më Tepër →

3.

Home Automation

Përmirësimi i jetës tuaj duke ju mbajtur të sigurtë, duke kursyer konsumin e energjisë dhe duke e kthyer shtëpinë tuaj në një lojë pas një dite të lodhshme pune.


Më Tepër →

4.

Network Solutions

Përmirësojmë cilësinë e komunikimit dhe shpejtojmë progresin. Ne e bëjmë të thjeshtë për klientët tanë që të ndërtojnë dhe të menaxhojnë praninë e tyre në rrjet.


Më Tepër →

5.

Projektim Inxhinierik

Projektim profesional dhe shërbim cilësor. Ju udhëzojmë gjatë gjithë proçesit që nga fillimi deri në fund shërbime të përshtatura për të përmbushur nevojat tuaja.


Më Tepër →

6.

Vegla Pune

Nothing but HEAVY DUTY. Me performance të lartë dhe jetëgjatësi, veglat e punës Milwaukee ofrojnë zgjidhje inovative për produktivitet sa më të lartë.


Më Tepër →

7.

Sisteme Kondicionimi

Aty ku bukuria e natyrës dhe mundësia për të marrë ajër te pastër bëhen pjesë e vlerave të jetes. Ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe standarde europiane.


Më Tepër →

8.

Të Tjera

Qëndroni të informuar.

STATISTIKA

20+

VITE EKSPERIENCË

100+

PUNONJËS

80+

PROJEKTE TË LANÇUARA

18000+

PRODUKTE

50+

PARTNERË NDËRKOMBËTARË

PARTNERËT TANË & DËSHMITË E TYRE

MARRËDHËNIE TË SHKËLQYERA

Mateusz Rybiański

Menaxher Rajonal për Europën Jug-lindore
Milwaukee Power Tools
"Milwaukee është një brand global premium për veglat e punës, pajisje dhe aksesorë, vlerësuar nga industria dhe profesionistë në këtë fushë. Vlerësimi i plotë i tregut shqiptar tregoi qartë, se Albaelettrica është lider në aplikacionet profesionale. Ne besojmë se produktet Milwaukee dhe ekipi profesionist i Albaelettrica përbëjnë një bashkim të frytshëm që do të vlerësohet nga konsumatorët shqiptarë."
ÇERTIFIKATA

PUNO ME NE

Jeni inxhinier elektrik apo ekspert shitjesh me eksperiencë dhe kërkon të bashkohesh me ne?

TOP